placeholder
Home » Stal Braaksma

Stal Braaksma

Een betrouwbaar adres voor training en stalling

Ook in 2019 staat ons team weer voor u klaar om u kwaliteit en service te bieden die u van ons gewend bent.

Bent u op zoek naar een fijn te rijden of veelbelovend (sport)paard?  Het paard waar u naar op zoek bent, hebben wij mogelijk op stal staan. Ook gaan we graag voor u op zoek naar het paard van uw dromen. Onze jarenlange ervaring met sportpaarden maakt dat wij u van goed advies kunnen voorzien.

Als paardenbezitter vindt u bij Stal Braaksma een vertrouwd pension- en kraamadres. Bij ons heeft u de mogelijkheden en uw paard de ruimte. Persoonlijke aandacht voor ruiter en paard vinden wij belangrijk. Met onze binnenmanege heeft u het hele jaar door rijcomfort.

Vragen zijn er om gesteld te worden en daar maken wij dan ook alle tijd voor vrij. Bekijk eerst eens de paarden die wij te koop hebben staan op onze verkooppagina of neem telefonisch contact op voor meer informatie. Dat kan heel makkelijk met Jan Braaksma, telefoonnummer: 06 21942221.  

Ook zijn wij te vinden op facebook, u kunt ons vinden onder de naam Stal Braaksma

Wij zien u graag in Kimswerd!

Team Braaksma 

Reageren
Nieuwsberichten Naar overzicht
Onderlinge dressuurwedstrijd 10-11-2018

Afgelopen zaterdag hebben we op Stal Braaksma kunnen genieten van een zeer geslaagde onderlinge dressuurwedstrijd! Er deden maar liefst 22 combinaties aan mee. Als afsluiting hebben Benthe en Lees verder